ANKARA KPSS KURSLARI®,KPSS İSTATİSTİK KURSU kpss,kpss soruları,kpss ders notları,kpss,a: Sağlık Bakanlığı'ndan Grevcilere Gözdağı

22 Aralık 2011 Perşembe

Sağlık Bakanlığı'ndan Grevcilere Gözdağı

Sağlık Bakanlığı'ndan Grevcilere Gözdağı

Cum, 22 Ark 2011
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada sağlık kurumlarında yapılan grev nedeniyle sağlık hizmetine ulaşmakta sıkıntı yaşayan vatandaşların şikayetleri değerlendirileceği ve gerekli işlemler yapılacağı belirtildi
Sağlık Bakanlığı, KESK'e bağlı sendikaların “21 Aralık Grev'deyiz” eylemiyle ilgili, eylem nedeniyle sağlık hizmetine ulaşmakta sıkıntı yaşayan vatandaşların bildirim ve şikayetlerinin hassasiyetle değerlendirileceği ve gerekli işlemlerin yapılacağını bildirdi. Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün “kamu çalışanlarının iş bırakma eylemi” nedeniyle bütün hastanelerin acil servisleri dışında sağlık hizmeti verilmediği yönünde medyada bazı haberlerin yer aldığı belirtildi.

‘HABERLER DOĞRUYU YANSITMIYOR’

memur

memurlar

memuruz

kpss

atamalar

kamu

kpss

memuruz


Söz konusu haberlerin doğruyu yansıtmadığı, Bakanlığa bağlı eğitim ve araştırma hastaneleri ile devlet hastanelerinde acil, poliklinik ve ameliyat hizmetlerinin önemli bir aksaklık olmaksızın yürütüldüğü, yürütülmeye de devam edildiği ifade edildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Vazgeçilemez ve ertelenemez bir insan hakkı olan sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesini sağlayan ve vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi yönünde takdire değer bir davranış sergileyen başta hekimlerimiz olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Eylem nedeniyle sağlık hizmetine ulaşmakta sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın bildirim ve şikayetleri hassasiyetle değerlendirilecek ve gerekli işlemler yapılacaktır. Bazı üniversite hastanelerimizde ise eyleme katılımın olduğu gözlenmiştir. Bu eylem nedeniyle üniversite hastanelerimizde sağlık hizmeti sunumunda yaşanan herhangi olumsuzluk veya aksaklıkla ilgili takibin ve gereken işlemlerin üniversite yönetimlerimiz ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılacağına inanıyoruz.”

‘BAKAN YARDIMCISI KAFKAS’IN BAŞKA BİR ARAÇ TALEBİ OLMAMIŞTIR’

Bakanlıktan yapılan bir başka yazılı açıklamada da bazı haber sitelerinde “A-8 düşkünü bakan yardımcısı kim” başlığıyla yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Sağlık Bakan Yardımcısının göreve başlamasının akabinde kendisine önerilen Audi marka A-6 aracı makam aracı olarak kullandığı belirtilen açıklamada, “Haberlerde iddia edildiği gibi başka model konusunda bir talebi de olmamıştır. Bakan Yardımcımız Sayın Agah Kafkas'la ilgili son günlerde medyada bu yönde yer alan haber ve yorumlar dayanaksız, gerçek dışı ve kamuoyunu yanlış bilgilendirici niteliktedir” ifadelerine yer verildi.
AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder