ANKARA KPSS KURSLARI®,KPSS İSTATİSTİK KURSU kpss,kpss soruları,kpss ders notları,kpss,a: KPSS KURSLARI ZAM YAPMADI

6 Ağustos 2009 Perşembe

KPSS KURSLARI ZAM YAPMADI


Özel Başkent Kariyer Kursu Kurucusu Bülent Düyen, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında küresel mali krizin etkilerini vatandaşlara yansıtmamak için, artan maliyetlere rağmen ücretlerde artış yapmayacaklarını bildirdi.

Bülent Düyen, yaptığı açıklamada, KPSS kurslarının gelecek yılın ön kayıtlarına başladığını belirterek, bu dönemde kayıt yaptıran KPSS adaylarının yüzde 25’e varan indirimlerden yararlanabildiğini kaydetti.

Bir kursun dönem planını 350-500 ders saati olarak yaptığını belirten Düyen, buna bağlı olarak ortalama 22 kişilik KPSS hazırlık sınıfında bir ders saati ücretinin ortalama 5 YTL olduğunu ifade etti.

Düyen, toplam 2 bin 500 ile 3 bin YTL’yi bulan ücretlerin BAŞKENT KARİYER olarak gelecek yıl artırılmayacağını ve diğer kurslardan da böyle bir fiyat arttırımı beklemediklerini belirterek, "Küresel mali krizin olumsuz etkilerini çoğu sektör gibi biz de hissediyoruz ve zorlanıyoruz. Ancak işsiz olan KPSS adaylarının velilerin bütçelerine destek olmak adına, maliyetler artmasına rağmen ücretlerde artış olmayacak.

Dereceye giren öğrenciler için ücretlerde farklı oranlarda indirim yapılacağını belirten Düyen "Öğrenciler dershanelerin ve kursların açtığı sınavlara katılarak hem seviyelerini ölçmüş olur hem de elde edecekleri derecelerle ailelerinin bütçelerine katkıda bulunabilirler" dedi.

memur

memurlar

memuruz

kpss

atamalar

kamu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder